The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Handmade Eyewear

"Met Loft wou ik iets unieks creëren. Een plek waar je verrast en verbaasd wordt.

Met unieke handgemaakte brillen." - Tom Buysse I Founder LOFT

Over Loft

Loft is opgestart in 2016 door Tom Buysse. Tom wordt bijna letterlijk tussen de brillen geboren. Hij groeit op tussen monturen en zonnebrillen en raakte gepassioneerd door de kleine optiekwereld. Al vrij vroeg gaat hij in het buitenland op zoek naar inspiratie. In Parijs en Milaan spreekt hij voor het eerst met ontwerpers en groeit het idee om zelf iets nieuws te ondernemen.

In 2016 poot hij uiteindelijk Loft neer met een eerste winkel in Gent, uit liefde voor de stad. Hij gaat resoluut voor vernieuwing: met een visie om een unieke en met aandacht gekozen selectie brillen aan te bieden die enerzijds onderscheidend is maar vooral nog ongekend voor het grote publiek. 

61021524_141432283583945_1044757824183038232_n.jpg

In maart 2021 opent Loft Amsterdam de deuren.

Het charmante hoekpand in de Utrechtsestraat straalt 100% het Loft DNA uit: warm, uitnodigend en met liefde voor esthetiek.

17856202159102284.jpg

In 2019 opent Loft een tweede vestiging in Antwerpen. Deze winkel is de eerste flagship store van MASUNAGA.

De oudste producent van brillen uit Fukui - Japan.

LOFTAMSTERDAM-7_edited.jpg
nele x loft-022_edited.jpg

Oktober 2022 - De allereerste eigen 'Loft Handmade Eyewear' Collectie is een feit. Een zoektocht van 2 jaar naar de mooiste kleuren en meest duurzame materialen leidde tot een prachtige collectie van 15 vormen in 3 kleuren.

16 Augustus 2023 - De vierde vestiging van Loft opent in Kortrijk. Een verrassend interieur met ons vertrouwd concept en aanbod aan handgemaakte brillen.

Onze missie

Enerzijds de ongekende wereld van coole, duurzame brilontwerpers toegankelijk maken voor het publiek en anderzijds een platform bieden aan deze designers.

 

Onze missie is om mensen uit hun comfortzone te halen. Een bril is een product waarbij je goed advies nodig hebt. Wij weten hoe belangrijk het is dat jij het juiste advies krijgt van iemand die dat volledig snapt en ervoor zorgt dat je gelukkig buiten wandelt.

jacquesdurand.jpg

Onze waarden

Vakmanschap en kwaliteit

 

Bij Loft investeren we in samenwerkingen met echte vakmensen. Ontwerpers met een passie voor design, die de traditionele technieken en ambacht respecteren, maar die ook op zoek gaan naar de meest duurzame oplossingen. Altijd zonder compromis in kwaliteit.

 

We vinden het belangrijk dat je als klant in Loft binnenwandelt en zeker bent dat je een mooi, innovatief en kwalitatief product mee naar huis neemt.

Méér dan een optiekzaak

 

Oogmetingen en reparaties van jouw bril zijn voor ons vanzelfsprekend. Belangrijker is het oprechte advies en het besef van ons team dat een bril kiezen een belangrijk moment is en dat we meedenken voor jou.

Eerlijk ondernemen

 

Wij werken enkel samen met designers die zowel een goede werkomgeving en een eerlijk loon voor hun medewerkers garanderen. Klik hier om meer te weten over onze designers.

Ons concept

Een warme huiskamer met unieke ontwerpen.

 

De huiselijke sfeer is belangrijk. We willen je namelijk beter leren kennen. Enkel dan schatten we echt goed in welke bril perfect bij je past. Kom je bij Loft binnen, dan nodigt onze lange tafel je uit om plaats te nemen. We tonen je wat nieuw is, wat je karakter versterkt en complementair is aan jouw gevoel.

 

We tonen verschillende designs en laten je op reis gaan doorheen de stijlen van Frankrijk, Zweden, Japan en Duitsland.

Ook voor kinderen vind je een unieke selectie aan vrolijke kinderbrillen.​

loft_amsterdam_optiekzaak.jpg

Ontmoet het team

LOFT-65_edited.jpg
LOFT-29_edited.jpg
LOFT-103_edited.jpg
IMG-0711_edited_edited.jpg

Tom 

Lisa 

Linda 

Menno

Lore 
bottom of page