Loft_woordmerk_pos_RGB.png
Loft_tagline_pos_RGB.png

"Met Loft wou ik iets unieks creëren. Een plek waar je verrast en verbaasd wordt.
Met unieke handgemaakte brillen." 

 

Tom Buysse I Founder LOFT

Zo'n 30 jaar geleden, letterlijk bijna tussen de brillen, wordt Tom geboren. Het moet met de genen zijn doorgegeven. Hij groeit op tussen monturen en zonnebrillen. Het kan dus ook niet anders dan dat hij gepassioneerd raakt door de kleine optiekwereld. Al vrij vroeg gaat hij in het buitenland op zoek naar inspiratie. In Parijs en Milaan spreekt hij voor het eerst met ontwerpers en groeit het besef dat hij zelf iets nieuws wilt ondernemen.

 

In 2016 poot hij LOFT neer. Hij kiest voor Gent, uit liefde voor de stad, én gaat resoluut voor vernieuwing. Enkel unieke, handgemaakte ontwerpen uit onder meer Japan, Frankrijk en Berlijn raken door de selectie. In 2019 opent hij een tweede vestiging in Antwerpen. Deze winkel wordt de eerste flagship store van MASUNAGA. De oudste producent van brillen uit Fukui - Japan. 

In maart 2021  opent LOFT Amsterdam de deuren. Het charmante hoekpand in de Utrechtsestraat straalt 100% het Loft DNA uit.

Een warme huiskamer met unieke ontwerpen. De huiselijke sfeer is belangrijk.  We willen onze klanten namelijk beter leren kennen. Enkel dan kunnen we echt goed inschatten welke bril perfect bij hun past.

Kom je bij Loft binnen, dan nodigt onze lange tafel je uit om plaats te nemen. We tonen jou wat nieuw is, wat je karakter versterkt en complementair is aan jouw gevoel.

 

We tonen verschillende designs en laten je op reis gaan doorheen de stijlen van Frankrijk, Zweden, Japan en Duitsland. Elke bril bij Loft is altijd een uniek exemplaar en wordt nog op de ambachtelijke manier gemaakt. 

Ook voor kinderen vind je er een unieke selectie aan vrolijke kinderbrillen. Originaliteit en identiteit, zonder toegeving in kwaliteit.

Samen zoeken we naar die ene bril die perfect bij je past. Onze collecties zijn vernieuwend en ons team kent ze door en door. We kunnen niet wachten om te laten zien wat we in huis hebben. Dus spring eens binnen en geniet van ons heerlijk enthousiasme.

IMG_8446.jpg

Word of mouth

"Fantastische opticien! Als ik dat zo mag noemen, want ze gaan zoveel verder. Hier vind je unieke design monturen tegen een zeer betaalbare prijs. Met enorme deskundigheid worden je optimale glazen, in samenspraak, bepaald. Dan is er nog de service die ze bieden, een zeer persoonlijke en vlotte aanpak, ze zijn altijd bereikbaar om te helpen. Ik heb zo wel eens iets voor met mijn bril. Dit werd steeds in no time door hen opgepakt en opgelost, zonder hievoor onnodige kosten aan te rekenen. Kortom, ben je op zoek naar een leuke bril tegen een aanvaardbare prijs met een zeer goede sales en afterslaes service, dan ben je hier aan het goede adres!!!"

- Frederik Bliek -

"Bij LOFT zijn ze enkel tevreden als jij dat ook bent. Ze luisteren, maken tijd voor je en gaan samen op zoek naar oplossingen. Een bril kiezen is er bovendien véél te leuk! Wen alvast maar aan de complimentjes die je krijgt met een LOFT-exemplaar op je neus... LOFT staat voor mij gelijk aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en een topservice!"

- Lien Saerens -

"Als sinds de opening een grote fan van LOFT! Heel mooie en unieke brillen, waardoor uiteindelijk niet iedereen met dezelfde bril gaat rondlopen. Ik kan er ook op vertrouwen dat LOFT altijd mee is en zelfs voor is op de trends. Ook hun after service en de vriendelijke, eerlijke assistentie bij het kiezen zijn voor mij redenen om naar LOFT terug te gaan! En dat is minstens even belangrijk dan een trendy montuur. Zei ik al dat ik grote fan ben? ;-)"

- Sibyl Ivens -

IMG_1330.jpeg