OVER ONS

"Met LOFT wou ik iets unieks creëren. Een plek waar je verrast en verbaasd wordt. Met unieke handgemaakte brillen." 

 

Tom Buysse I Founder LOFT

Zo'n 30 jaar geleden, letterlijk bijna tussen de brillen, wordt Tom geboren. Het moet met de genen zijn doorgegeven. Hij groeit op tussen monturen en zonnebrillen. Het kan dus ook niet anders dan dat hij gepassioneerd raakt door de kleine optiekwereld. Al vrij vroeg gaat hij in het buitenland op zoek naar inspiratie. In Parijs en Milaan spreekt hij voor het eerst met ontwerpers en groeit het besef dat hij zelf iets nieuws wilt ondernemen.

 

In 2016 poot hij LOFT neer. Hij kiest voor Gent, uit liefde voor de stad, én gaat resoluut voor vernieuwing. Enkel unieke ontwerpen uit onder meer Japan, Frankrijk en Berlijn raken door de selectie. In 2019 opent hij een tweede vestiging in Antwerpen. Deze winkel wordt de eerste flagship store van MASUNAGA. 

LOFT Gent - Henegouwenstraat 89

Kom je bij LOFT binnen, dan nodigt onze tafel je uit om plaats te nemen. We tonen jou wat nieuw is, wat je karakter versterkt en complementair is aan jouw gevoel.

 

We tonen verschillende designs en laten je op reis gaan doorheen de stijlen van Frankrijk, Japan, Duitsland en New York. Elke bril bij LOFT is altijd een uniek exemplaar en wordt nog op de ambachtelijke manier gemaakt. 

Ook voor kinderen vind je er een unieke selectie aan vrolijke kinderbrillen. Originaliteit en identiteit, zonder toegeving in kwaliteit.

Samen zoeken we naar die ene bril die perfect bij je past. Onze collecties zijn vernieuwend en ons team kent ze door en door. We kunnen niet wachten om te laten zien wat we in huis hebben. Dus spring eens binnen en geniet van ons heerlijk enthousiasme.

LOFT Antwerpen - Steenhouwersvest 8 - 10

LOFT Gent

Henegouwenstraat 89

9000 Gent

 

T: 09 391 42 19

M: gent@loftoptiek.com

Dinsdag - Zaterdag:

10 u 00 -  18 u 00

Op afspraak tot 20 u 00

JOBS
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
LOFT Antwerpen

Steenhouwerstvest 8 - 10

2000 Antwerpen

T:03 291 55 21 

M: antwerpen@loftoptiek.com

Dinsdag - Vrijdag:

10 u 30 -  18 u 00

Zaterdag:

10 u 00 - 18 u 00

Op afspraak tot 20 u 00

SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Ontdek onze unieke, handgemaakte brillen!

Questions: info@loftoptiek.com 

Alice Eyewear BV - Henegouwenstraat 89 - 9000 Gent - BE0644.966.658