The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Brillenzorg

Een bril is en blijft een gebruiksvoorwerp,

een fantastisch accessoire

om jou het beste zicht te geven.

 

Een prachtig stukje design wat dagelijks gebruikt gaat worden. Hierbij wat tips om heel lang verliefd te blijven op je nieuwe bril.

bril

Onderhoud van je bril & glazen

Je bril komt dagelijks in aanraking met je huid maar ook met stof. Onze huid maakt van nature talg aan, dit in combinatie met stof kan zich wel eens gaan vastkleven aan je bril.  spoel je bril daarom regelmatig af onder lauwwarm water, zodat stof en huidtalg niet te snel gaan ophopen in de onderdelen van je bril. 

 

Bewaar bij voorkeur je bril in de bijgeleverde brillenhoes, vaak hebben we het zelf niet door maar een bril krijgt veel meer te verduren in een broek of jaszak of los in de handtas dan dat we denken. Deze onverwachte druk op een bril kan er voor zorgen dat schroeven of glazen loskomen. Over het algemeen geen grote ramp, want onze opticiens kunnen je glas terugzetten of een schroef vervangen, maar voorkomen is nog altijd beter dan genezen ;-)

 

Je krijgt bij aankoop van je nieuwe bril altijd een flesje glasspray cadeau, dit is een vloeistof op natuurlijke basis wat je glazen en bril perfect kan reinigen zonder dat het glas/ bril aantast. Flesje leeg? spring gerust eens binnen en dan vullen we deze weer voor je gratis en voor niets bij. kwestie van ook hier duurzaam te werk te gaan en zo hoef je niet telkens een nieuw flesje te kopen.

 

Je krijgt ook 2 microfiber poetsdoeken van ons. Microfiber heeft onze voorkeur omdat dit een zeer zacht materiaal is en geen krassen kan veroorzaken zoals katoenen doeken of papieren tissues. De microfiber poetsdoeken mag je wassen op 30 graden in de wasmachine ( zonder wasverzachter) dan heb je dus altijd schone doeken en daar gaan je glazen je dankbaar voor zijn. maar waarom nu 2 doeken? met de een kun je de glazen na het gebruik van de glas spray droog maken en met de andere doek maak je dan nog eens de glazen streepvrij.

Krassen voorkomen

Zand en stof zijn een killer voor je glazen. Ben je wel in een stoffige of zanderige omgeving geweest (dat kan ook een werkplek zijn) spoel dan eerst je bril af onder lauwwarm water en spray pas daarna de glazen in met onze glas spray.

Zo voorkom je al voor een groot deel dat er zand en stof krassen kunnen veroorzaken tijdens het poetsen van je glazen.

Kijk ook uit met je trui, overhemd, t-shirt (ook in kleding kan stof zitten) of papieren tissues. Deze alternatieven op de microvezeldoek lijken misschien handig en dichtbij om snel even je glazen op te poetsen maar kunnen ook zeker bijdragen aan het creëren van krassen op je glazen.

Bescherm je bril met onze brillenhoezen:

LOFT REPAIR ATELIER

Wij werken uitsluitend met brillen gemaakt van hoogwaardig acetaat, stainless steel of titanium. Deze materialen zijn kwalitatief, duurzaam, sterk of lichtgewicht. Weliswaar kunnen ze effect laten zien van het dagelijkse gebruik van een bril.

We vinden het heel belangrijk dat jou bril zo lang mogelijk meegaat. Daarom kan je bij Loft jouw bril laten herstellen. Maak hiervoor een afspraak in één van onze winkels.

bottom of page