The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Maak een afspraak

We verwelkomen je het liefst in onze winkels op afspraak. Tijdens eens afspraak mag je een persoon meenemen om te helpen kiezen indien je dat wenst. Afspraken krijgen steeds voorrang op andere klanten.

P.S. Wil je een afspraak maken na de openingsuren tussen 18u - 20u, gelieve deze 48u op voorhand via het onderstaand boekingssysteem aan te vragen. Het team zal nadien je afspraak bevestigen :)

Word of mouth

"Fantastische opticien! Als ik dat zo mag noemen, want ze gaan zoveel verder. Hier vind je unieke design monturen tegen een zeer betaalbare prijs. Met enorme deskundigheid worden je optimale glazen, in samenspraak, bepaald. Dan is er nog de service die ze bieden, een zeer persoonlijke en vlotte aanpak, ze zijn altijd bereikbaar om te helpen. Ik heb zo wel eens iets voor met mijn bril. Dit werd steeds in no time door hen opgepakt en opgelost, zonder hievoor onnodige kosten aan te rekenen. Kortom, ben je op zoek naar een leuke bril tegen een aanvaardbare prijs met een zeer goede sales en afterslaes service, dan ben je hier aan het goede adres!!!"

- Frederik Bliek -

"Bij LOFT zijn ze enkel tevreden als jij dat ook bent. Ze luisteren, maken tijd voor je en gaan samen op zoek naar oplossingen. Een bril kiezen is er bovendien véél te leuk! Wen alvast maar aan de complimentjes die je krijgt met een LOFT-exemplaar op je neus... LOFT staat voor mij gelijk aan kwaliteit, klantvriendelijkheid en een topservice!"

- Lien Saerens -

"Als sinds de opening een grote fan van LOFT! Heel mooie en unieke brillen, waardoor uiteindelijk niet iedereen met dezelfde bril gaat rondlopen. Ik kan er ook op vertrouwen dat LOFT altijd mee is en zelfs voor is op de trends. Ook hun after service en de vriendelijke, eerlijke assistentie bij het kiezen zijn voor mij redenen om naar LOFT terug te gaan! En dat is minstens even belangrijk dan een trendy montuur. Zei ik al dat ik grote fan ben? ;-)"

- Sibyl Ivens -

bottom of page