The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Optische brillen

Zoek je de bril van je dromen? Je bent bij ons aan het juiste adres

Pure verwennerij voor brildragers die op zoek zijn naar vernieuwing, individualiteit, vakmanschap, duurzame materialen. Boek een afspraak en ontdek onze collectie.

LOFT YYD 23-29.jpg

Zeiss Glazen

Al onze brillenglazen worden gemaakt door Carl Zeiss Vision. Dankzij 170 jaar ervaring, onderzoek en expertise is Zeiss uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers in de optiek. 

 

Net als Zeiss streven we naar een perfecte visuele ervaring. We hebben een aangepast glas voor elke soort zichtafwijking. Ons team van opticiens gaat je een keuze aanbieden van verschillende soorten glazen. We kijken samen met jou welk glas voor jou het beste past. We garanderen een korte gewenningsperiode en een superieur helder zicht. Boek nu een afspraak en bekijk onze collectie.

Onze klassiekers

De collectie bestaat uit enerzijds de 'klassiekers': modellen waar wij fan van zijn en niet kunnen missen in onze collectie.

Mooie alledaagse, tijdloze brillen die gedurende lange tijd in onze collectie zitten. Maar dan wel vaak met een nieuwe kleur per seizoen.

 

Onze eyecatchers

De modellen die we maar beperkt in huis hebben, de 'limited editions'. Echte eye-catchers en enig in hun soort. 

Het zijn brillen die we toevoegen aan de collectie dankzij de WOW-factor: but once they’re sold… they’re gone forever. Uniek en met een sterke drang naar individualiteit.

Zijn je ogen aan een check-up toe?

Maak een afspraak voor een oogmeting bij

onze gekwalificeerde optometristen. 

bottom of page