The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Kom langs voor een oogmeting.

Zijn je ogen aan een check-up toe of maak je je zorgen over je zicht?

Maak dan een afspraak in onze dichtstbijzijnde winkel voor

een oogmeting bij onze gekwalificeerde optometristen.

Waarom laat je best je ogen meten?

Wij raden een tweejaarlijkse controle zeker aan. Heb je toch al eerder een vermoeden dat je sterkte niet meer up to date is, kom dan zeker sneller langs. Ook klachten zoals hoofdpijn, vermoeidheid kunnen er soms op wijzen dat je beter eens je sterkte laat nakijken.

Een oogmeting neemt ook niet zoveel tijd in beslag: afhankelijk van je correctie kan een oogmeting variëren tussen de 15 en 30 minuten.

Je kan een meting dus perfect inplannen tijdens de middag, een dagje uit in de stad of na het werk.

LOFT-86.jpg

Wat is het verschil tussen oogmeting
bij oogarts vs optometrist?

De pure oogmeting is in theorie perfect gelijk. De oogarts gaat vaak vooral kijken naar de gezondheid van je ogen. Wij gaan daarentegen alle tijd benutten om de sterkte van je ogen heel exact uit te meten. Dankzij onze speciale meetapparatuur krijgen we ook een beeld van je zicht in het donker en eventueel speciaal op maat gemaakte glazen voor je laten maken.

Hoe boek je een oogmeting?

Heel gemakkelijk! Kies één van onze locaties, klik op nu boeken en volg de stappen om een tijdslot in onze agenda vast te leggen. ​Neem je graag iemand mee? Dat kan! 

Je kan altijd mailen, bellen of langskomen in één van onze winkels om persoonlijk een afspraak vast te leggen.

Je vindt hier onze contactopties per winkel.

Nu boeken
17850169841674654.jpg
bottom of page