The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

Make-up voor brillendragers


Brillen zijn meer dan ooit aanwezig in de fashion wereld. Maak een statement met een opvallend model, kleur en montuur.

Als we spreken van eyecandy is make-up soms een tricky situatie. Mascara blijft op je lenzen hangen, foundation op je montuur. Maar vertrouw me, het hoeft helemaal niet zo’n drama te zijn!

Wat je goed moet weten is wat jouw type bril precies doet. Vergroot of verkleint jou bril je ogen? Als je bril je ogen hetzelfde laat uitzien heb je geen probleem. Ben je verziend en vergroot je bril je ogen, dan kan je je ogen opmaken alsof er geen verschil is met je bril aan. Een oogpotlood plaatsen op je waterlijn van je ogen en een donkere oogschaduw kan je daarbij een handje helpen. Ben je bijziend en verkleint je bril je ogen dan breng je best een wit oogpotlood aan op je waterlijn en gebruik je een lichte kleur van oogschaduw voor een open en heldere blik. Op die manier ga je je ogen openen en krijg je minder verschil bij het dragen van je bril.