The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

The perfect fathers' day gift ideas


Voor je het weet is het weer zover. Vroeger was het nog makkelijk... Een mooi gedicht, een kusje erbij en klaar is kees. Jammer genoeg is papa zo makkelijk niet meer. Daarom helpen we jou een handje!

We maakten een selectie van de 5 mooiste zonnebrillen uit onze collectie. Zo is je vader niet alleen een trotse papa, maar ook vooral helemaal klaar om stijlvol door de zomer te gaan.

Op nummer 5 vind je de STENCIL terug. Een leuke klassieker die dakpansgewijs is opgebouwd uit titanium en acetaat. Ontdek unieke kleurcombinaties en de handgeborstelde afwerking. Voor de papa die graag enkele seizoenen doet met zijn zonnebril, is deze tijdloze bril de ideale match.

Op nummer 4 staat de RANI. Verrast elke man door zijn comfort en design. Zoals steeds handgemaakt en gefabriceerd uit een ultralicht Zweeds staal. Minimalisme die desondanks voor een hippe en stijlvolle look zorgt.

We duiken onze top 3 binnen met op de derde plaats model EY538. Butterscotch acetaat gecombineerd met een pioneer zonneglas. Het gegraveerde titanium en de unieke details zorgen voor een perfecte afwerking.