The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

The perfect fathers' day gift ideas


Voor je het weet is het weer zover. Vroeger was het nog makkelijk... Een mooi gedicht, een kusje erbij en klaar is kees. Jammer genoeg is papa zo makkelijk niet meer. Daarom helpen we jou een handje!

We maakten een selectie van de 5 mooiste zonnebrillen uit onze collectie. Zo is je vader niet alleen een trotse papa, maar ook vooral helemaal klaar om stijlvol door de zomer te gaan.

Op nummer 5 vind je de STENCIL terug. Een leuke klassieker die dakpansgewijs is opgebouwd uit titanium en acetaat. Ontdek unieke kleurcombinaties en de handgeborstelde afwerking. Voor de papa die graag enkele seizoenen doet met zijn zonnebril, is deze tijdloze bril de ideale match.

Op nummer 4 staat de RANI. Verrast elke man door zijn comfort en design. Zoals steeds handgemaakt en gefabriceerd uit een ultralicht Zweeds staal. Minimalisme die desondanks voor een hippe en stijlvolle look zorgt.

We duiken onze top 3 binnen met op de derde plaats model EY538. Butterscotch acetaat gecombineerd met een pioneer zonneglas. Het gegraveerde titanium en de unieke details zorgen voor een perfecte afwerking.

Op nummer 2 vind je de OTM 8000. Een limited edition zonnebril die aanvoelt als een echt juweel. De afgeronde piloot wordt gekenmerkt door de vlakke glazen. Ultra fijne titanium veren zorgen voor ongelooflijk comfort,. De leren oortips zorgen voor het luxe gevoel waar elke vader op zit te wachten.

Na lang twijfelen kozen we als nummer 1 voor de CROSBY. Een heel sterk design door de dubbele neusbrug en de combinatie van kleuren. Maar door gebruik te maken van het lichte en fijne titanium wordt hij terug toegankelijk. Aanpasbaar aan elke situatie. Op het strand of een etentje met de familie... De CROSBY is een onmisbaar item op elke gelegenheid.

Zijn één van de 5 toch nog niet perfect? Geen probleem! Want we hebben nog héél wat andere modellen om te laten zien! Spring gerust eens binnen. En geniet zoals steeds van een perfect advies.


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page