The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Fleur

Stijlvol naar de festivals


Aangezien de zomer begonnen is en de festivals volop bezig zijn, kan een hippe zonnebril zeker niet ontbreken. Want enkel met de perfecte zonnebril op je neus ben je helemaal klaar om de festival zomer in te zetten.

Om jullie helemaal klaar te stomen voor een perfect festival gebeuren hebben we een paar zonnebrillen uitgekozen die jullie festival ervaring helemaal top maken.

1. Fakoshima x Ria Keburia

Deze kleurrijk en hippe bril is zeker een must op de festivalweide. Met deze bril op je neus kom je direct in de sfeer en heb je er helemaal zin in. Door de kleurrijke accenten krijg je direct een zomersgevoel.

2. 8M4 GOLD Shiny

Beyonce werd er recent nog mee gespot. Een vernieuwende versie van de John Lennon look. De vlakke glazen en leren oortips zorgen voor een verbluffende afwerking. Alleen al voor het mooie leren doosje zou je de bril al nemen. Een bril waar je verliefd op wordt en je festivallook helemaal afmaakt.

“The sun is up, the sky is blue It's beautiful, and so are you” ― John Lennon

3. Clip - on

Met dit simpel accessoire kan je de festivallook ook afwerken. Een mooie zonneclip op je montuur is terug helemaal in de mode. Je kan kiezen voor een gouden of zwarte randafwerking. Of ga voor een clip in acetaat en werk het af met spiegelglazen.

LOFT wenst jullie alvast een fijne festivalzomer toe.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page