The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

LOFT x MYKITA - Een Belgische primeur


Martin Margiella, Damir Doma, Bernhard Willhelm, allemaal ontwerpers waar MYKITA mee samenwerkt. Maar nu zijn we apetrots dat LOFT ook in dit rijtje komt te staan.

Ons team trok naar Berlijn en zat samen met de designers van het Berlijnse brillenhuis MYKITA. We ontworpen samen de eerste 2 modellen van de collectie “MYKITA for LOFT”. Monturen die je enkel zal kunnen terugvinden in onze eigen winkel.

Het design is creatief en toch minimalistisch. Een ontwerp dat vooral stijl en vernieuwing uitstraalt. Dit alles gemaakt uit een ultralicht staal. We kozen voor een originele en toegankelijke kleurencombinatie van goud met pastelblauw.

Je moet er echter wel heel snel bij zijn. Want de bril is zeer exclusief. Van elk model zijn slechts 5 stuks beschikbaar. Heb jij er naast gegrepen? Geen stress, we hebben nog nieuwe samenwerkingen op de planning staan.


256 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page