The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

Het ideale kerstgeschenk.


Sinterklaas is bijna achter de rug. Dus nu mogen we toch echt al aan die kerstlijstjes gaan beginnen, niet?

Daar willen we jullie net een handje bij helpen. Wij weten namelijk het ideale, meest dankbare kerstcadeau dit jaar!

Wil je het veilig aanpakken? Dan is een cadeaubon een absolute winner. De waarde kan je zelf kiezen. Of we houden het algemeen "ter waarde van een nieuwe (zonne)bril. Dan regelen we alles erna. We pakken de waardebon samen in met een mooie etui. Zo heb je toch al iets leuks om af te geven en scoor je sowieso met het leukste cadeau van de avond.

Ken je de persoon door en door? Dan is het natuurlijk leuk om zelf een mooie bril of zonnebril uit te kiezen. Breng misschien een duidelijke foto mee. Dan kan ons team je bijstaan en ervoor zorgen dat de bril goed past. Is het toch niet helemaal een voltreffer? Dan mag je de bril binnen de 14 dagen omruilen.


38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page