The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

Introducing some new arrivals. Onze nieuwe collectie.


Een nieuw jaar. Een nieuwe collectie.

We krijgen vaak de vraag "En... Wat is de trend voor de zomer?" - "Ewel mevrouw..."

Les 1 over onze collectie: we doen niet mee aan een seizoenscollectie. Hebben onze ontwerpers tijd en inspiratie, dan mag je enkele weken later het resultaat verwachten. Je kan dus letterlijk elke week bij ons wat nieuws verwachten!

"Hoe zalig is dat zég?!"

Les 2 over onze collectie: Er is niet 1 trend, 1 mode, 1 nieuwe kleur. Elke ontwerper doet bij ons gewoon zijn eigen ding. Lekker divers. Dat is ons motto. Elke klant heeft zijn eigen persoonlijkheid, uitstraling, karakter. Dus moet ook elke bril uniek en apart zijn.

"Eigenlijk feitelijk is dat vree waar hé"

Maar bon... We voelen het. We moeten iets laten zien. Een tipje van de sluiter oplichten. Waar kan je je aan verwachten?

Eén van onze lievelingsmodellen van het moment is de "MAYA". De perfecte 6-hoek. Uitgebalanceerd tot in de perfectie. Unieke elegantie en vrouwelijkheid ten top. Veel meer woorden moeten we er niet aan vuil maken! Deze foto zegt genoeg toch?

Maar er is meer. Veel meer! Nog zo'n vrouwelijke topper! Model 'KLEE". 7 laagjes acetaat die uiterste precies in elkaar zitten verweven. Transparante details zorgen voor een luchtige indruk. Ideaal voor de vrolijke, vrouwelijke dame. Gegarandeerd succes. Kijk maar.

"En voor mijne vent? Is 't er daar iet nief voor?" - "'T Zal nog niet zijn madam."

Ook voor de heren hebben we nieuwe verrassende ontwerpen. Fresh from the fabric.

Voor zij die zin hebben in een frisse look is ons "ON THE ROCK" concept nog steeds de perfecte go for. We breiden het concept uit met 2 nieuwe vormen. Nog steeds 6 verschillende kleurmogelijkheden. Semi gekleurd acetaat waarbij het polieren wordt overgeslaan. Met als resultaat een ruw, mannelijk maar toch frisse look!

Of willen we het iets luchtiger houden? Geen probleem! Nieuw uit Japan: model CIS is de oplossing in de zoektocht naar vernieuwing. Een perfecte combinatie tussen 2 materialen die netjes in elkaar overgaan.

En dat is nog niet alles!

"Ahnee?" - "Nee! Nog veel meer!!"

Kom dus maar gewoon eens kijken! Want ons team staat meer dan ooit klaar om jullie te verwelkomen.


181 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page