The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Lisa

Summerproof Baby's & Kids


Heeft mijn baby of kind een zonnebril nodig? Ja! Baby's hebben een gevoelige huid en daarom moet je dat op en top beschermen tegen de zon. Dit is niet anders voor hun oogjes. En zeg nu zelf zo'n klein ukje met een zonnebril... bestaat er iets schattiger?

Het team van LOFT ging op zoek gegaan naar de perfecte zonnebrilletjes voor uw kleine koters. We hebben een assortiment kunnen samenstellen voor de allerkleinste tot de tieners.

Bij baby's is het vooral belangrijk dat we gaan rekening houden met de vorm van het gezicht. Deze is heel anders dan een iets ouder kind. Ze hebben een platter gezicht, met een kleine neusbrug en uitstekende wangen (ja, waar we af en toe graag eens in knijpen). De monturen zijn hier speciaal naar aangepast.

Tips om de ideale zonnebril te kiezen: