The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Lisa

Summerproof Baby's & Kids


Heeft mijn baby of kind een zonnebril nodig? Ja! Baby's hebben een gevoelige huid en daarom moet je dat op en top beschermen tegen de zon. Dit is niet anders voor hun oogjes. En zeg nu zelf zo'n klein ukje met een zonnebril... bestaat er iets schattiger?

Het team van LOFT ging op zoek gegaan naar de perfecte zonnebrilletjes voor uw kleine koters. We hebben een assortiment kunnen samenstellen voor de allerkleinste tot de tieners.

Bij baby's is het vooral belangrijk dat we gaan rekening houden met de vorm van het gezicht. Deze is heel anders dan een iets ouder kind. Ze hebben een platter gezicht, met een kleine neusbrug en uitstekende wangen (ja, waar we af en toe graag eens in knijpen). De monturen zijn hier speciaal naar aangepast.

Tips om de ideale zonnebril te kiezen:

1. Zorg dat de bril UV 400 is of 100% UV-bescherming geeft.

2. De glazen moeten groot genoeg zijn en het montuur moet goed passen.

3. De zonnebril heeft een CE-markering met een cijfer van 0 tot 4. Dit getal geeft de lichtabsorptie aan en dus de bescherming tegen verblinding. Kies één in de categorie 3 of 4.

4. De glazen zijn van onbreekbaar polycarbonaat. Je wilt natuurlijk niet dat de glazen per ongeluk breken

Ja, leuk zo'n zonnebril, maar mijn baby gooit het af zodra ik me omdraai! Bij onze babyzonnebrillen zit er een elastiekje om het zachtjes vast te maken rond hun hoofd. Peuters en kleuters kan je zelf een leuke bril laten kiezen. Wedden dat ze hem nooit meer afdoen? Als ze echt, maar dan ook echt geen zonnebril willen dragen kan je een pet of hoed met brede rand proberen. Deze beschermen ook tegen UV-straling, hoewel een zonnebril beter is.


86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page