The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

Hello LOFT, Paris is Calling!


Traditiegetrouw gaan we elk jaar rond deze tijd naar Parijs om onze ontwerpers te ontmoeten en de nieuwe collectie uit te kiezen.

Ook nu trok het hele team richting de Franse hoofdstad om er 2 dagen lang nieuwe ontwerpen te bekijken. We blijven trouw aan de ontwerpers waar we in 2016 mee gestart zijn en zijn trots om samen te werken met de beste en meest creatieve productie uit Frankrijk.

Ook zijn we blij een nieuw concept binnenkort te introduceren. Heel veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar wel al een tipje van de sluier… Het wordt volledig met de hand gemaakt in Berlijn, gemaakt uit een zeer fijn staal waar de subtiele variaties in kleuren en design zorgen voor de nodige verrassing.

Daarnaast introduceren we een nieuwe lijn geïnspireerd op de kunst van Marcel Duchamps. Vervaardigt uit Japans titanium en zoals steeds met de nodige vernieuwing in ontwerp.

Er komt een nieuw limited edition concept. Deze keer gemaakt uit 7 lagen acetaat. Perfect voor diegene die steeds iets vernieuwend zoekt, of steeds op zoek naar het meest unieke.

Naast dit is er nog veel meer… Maar daarvoor moet je vooral eens langskomen in de winkel. We verwachten de nieuwe modellen elk moment. Je hoeft dus niet meer lang te wachten om de nieuwste bril te komen uitkiezen.


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page