• Tom

Hello LOFT, Paris is Calling!


Traditiegetrouw gaan we elk jaar rond deze tijd naar Parijs om onze ontwerpers te ontmoeten en de nieuwe collectie uit te kiezen.

Ook nu trok het hele team richting de Franse hoofdstad om er 2 dagen lang nieuwe ontwerpen te bekijken. We blijven trouw aan de ontwerpers waar we in 2016 mee gestart zijn en zijn trots om samen te werken met de beste en meest creatieve productie uit Frankrijk.

Ook zijn we blij een nieuw concept binnenkort te introduceren. Heel veel kunnen we er nog niet over vertellen, maar wel al een tipje van de sluier… Het wordt volledig met de hand gemaakt in Berlijn, gemaakt uit een zeer fijn staal waar de subtiele variaties in kleuren en design zorgen voor de nodige verrassing.

Daarnaast introduceren we een nieuwe lijn geïnspireerd op de kunst van Marcel Duchamps. Vervaardigt uit Japans titanium en zoals steeds met de nodige vernieuwing in ontwerp.

Er komt een nieuw limited edition concept. Deze keer gemaakt uit 7 lagen acetaat. Perfect voor diegene die steeds iets vernieuwend zoekt, of steeds op zoek naar het meest unieke.

Naast dit is er nog veel meer… Maar daarvoor moet je vooral eens langskomen in de winkel. We verwachten de nieuwe modellen elk moment. Je hoeft dus niet meer lang te wachten om de nieuwste bril te komen uitkiezen.


59 keer bekeken
LOFT Gent

Henegouwenstraat 89

9000 Gent

 

T: 09 391 42 19

M: gent@loftoptiek.com

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00

Op afspraak tot 20 uur

Shop op zondag

Eerste zondag van de maand

SOCIAL
BECOME A MEMBER
LOFT Antwerpen

Steenhouwerstvest 8 - 10

2000 Antwerpen

T:03 291 55 21 

M: antwerpen@loftoptiek.com

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00

Op afspraak tot 20 uur

Shop op zondag

Eerste zondag van de maand​

Andere zondagen op goed geluk

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

WE LOVE EYEWEAR  I  WE LOVE TO SHARE OUR PASSION  I  VISIT US SO THAT WE CAN SHOW YOU

 

We are open on TUE - SAT from 10 am to 6 pm I Questions: info@loftoptiek.com 

Alice Eyewear BV - Henegouwenstraat 89 - 9000 Gent - BE0644.966.658