The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page

FEEST want LOFT krijgt er een zusje bij!


Een tweede LOFT was al van dag 1 een droom. And yes, soms komen dromen uit! Na 3 jaar hard werken aan ons LOFT-concept en onze winkel in Gent zijn we nu klaar om te springen, te springen naar Antwerpen.

Voor onze tweede LOFT gaan we nog een stapje verder. De winkel wordt de eerste flagship store van MASUNAGA in Europa. Naast MASUNAGA kan u ook nog steeds onze vaste collectie ontdekken. Handgemaakte collecties met een eigen identiteit, originaliteit en bovenal kwaliteit.

We openen de deuren zaterdag 4 mei om 10u, t.e.m. 18u. En zondag zijn we er voor afternoon shopping tussen 13u30 en 17u30.