The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Caro

Back to school met de perfecte kinderbril!


De zomervakantie zit er bijna op, de scholen maken zich stilaan klaar om uw kinderen terug te ontvangen en een plek te geven voor het schoolbord. Maar kan je kind dat bord wel goed zien? Of zal hij/zij het nieuwe schooljaar ingaan met een nieuwe LOFT kinderbril?

Een toffe en speelse kinderbril vinden is niet altijd een eenvoudige klus. Zo moet de bril tegen een stootje kunnen en hoort de bril ook ‘leuk’ te zijn, zodat vriendjes en/of vriendinnetjes geen vervelende opmerkingen zullen geven. Daarom koos LOFT al vanaf dag 1 om een uniek en groot aanbod in huis te halen voor jouw coole mini.

In deze blog geven we jou enkele tips bij het kopen van een kinderbril.

Montuur

Bij een kinderbril zijn flexibele montuurarmen onmisbaar. De bril kan op die manier beter klappen opvangen bij spelletjes of sportactiviteiten. Het buigen van de bril of het spreiden van de montuurarmen vormen geen probleem met flex-scharnieren. Zo ben je zeker van een langere levensduur.

Verder zijn flexibele montuurarmen ook comfortabel voor het kind. Ze veroorzaken immers geen druk aan de zijkanten van het hoofd. Hou er eveneens wel rekening mee dat de neus bij jonge kinderen vaak nog niet volledig is on