The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Caro

Back to school met de perfecte kinderbril!


De zomervakantie zit er bijna op, de scholen maken zich stilaan klaar om uw kinderen terug te ontvangen en een plek te geven voor het schoolbord. Maar kan je kind dat bord wel goed zien? Of zal hij/zij het nieuwe schooljaar ingaan met een nieuwe LOFT kinderbril?

Een toffe en speelse kinderbril vinden is niet altijd een eenvoudige klus. Zo moet de bril tegen een stootje kunnen en hoort de bril ook ‘leuk’ te zijn, zodat vriendjes en/of vriendinnetjes geen vervelende opmerkingen zullen geven. Daarom koos LOFT al vanaf dag 1 om een uniek en groot aanbod in huis te halen voor jouw coole mini.

In deze blog geven we jou enkele tips bij het kopen van een kinderbril.

Montuur

Bij een kinderbril zijn flexibele montuurarmen onmisbaar. De bril kan op die manier beter klappen opvangen bij spelletjes of sportactiviteiten. Het buigen van de bril of het spreiden van de montuurarmen vormen geen probleem met flex-scharnieren. Zo ben je zeker van een langere levensduur.

Verder zijn flexibele montuurarmen ook comfortabel voor het kind. Ze veroorzaken immers geen druk aan de zijkanten van het hoofd. Hou er eveneens wel rekening mee dat de neus bij jonge kinderen vaak nog niet volledig is ontwikkeld. Daarom is het voordelig dat de neusbrug van de bril een zo groot mogelijk contactoppervlak heeft.

Kunststof of metaal

Monturen uit kunststof, ook acetaat genoemd, hebben een aantal voordelen. Zo zijn ze duurzamer en breken ze minder snel. Ook hebben ze een lichter gewicht, wat comfortabeler is voor het kind.

Vandaag beschikken metalen monturen echter over dezelfde eigenschappen. Let er dan wel op dat je kiest voor hypoallergene metaalmonturen. Je kind is mogelijk allergisch aan bepaalde metalen zoals nikkel.

Brilglazen

Het is belangrijk dat je de glazen laat ontspiegelen. Anders krijgt je kind mogelijk last van hoofdpijn bij het dragen van de bril. Een bril zonder schitteringen is bovendien veiliger en mooier.

Brilglazen uit polycarbonaat zijn uiterst geschikt voor kinderbrillen. Ze zijn namelijk bestand tegen een eventuele impact en vervelende krasjes. Ook zijn ze lichter dan bijvoorbeeld glazen uit kunststof.

Design

Kinderen zijn soms erg hard voor hun leeftijdsgenootjes. En een kind met een bril vormt eventueel een makkelijk slachtoffer. Daarom is het belangrijk dat je kind zich goed voelt bij het ontwerp en de kleuren van de bril.

Voel je dat je kind niet helemaal tevreden is met de bril? Ga dan voor een ander exemplaar.

Documenten

Onze optometristen zijn perfect op de hoogte over de laatste nieuwe regels omtrent de terugbetaling van de mutualiteit en het RIZIV voor kinderbrillen. Wij zorgen dat alle documenten worden opgemaakt,zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

No Worries. We got you covered!

Geniet van een ongekende service. U heeft voorlopig misschien nog weinig ervaring met kinderbrillen?

Wij gelukkig wel!

​Daarom bieden wij een verzekering aan op maat voor kinderen. Vraag naar alle info in de winkel.

Door steeds op zoek te gaan naar leuke, nieuwe modellen, zorgen we er voor dat we steeds een gevarieerd en grote aanbod kunnen voorstellen.

Ons team gaat samen met u op zoek naar de perfecte kinderbril. We luisteren naar de wensen en zorgen ervoor dat elk kind gelukkig is met zijn of haar bril. Wij letten op een perfecte pasvorm, de juiste kleuren en een goed model.

Let’s find the perfect match.


93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page