The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Caro

Meet the designer: Ahlem Manai-Platt

De trendy en stijlvolle vrouw, Ahlem Manai-Platt werd geboren in Parijs en verhuisde Later naar Los Angeles. Na tien jaar mode-werk bij Acne en Miu Miu, adviserende rollen in het Parijse modelandschap en een sales-rol bij de Fédération Française du Prêt à Porter, nam Ahlem haar toekomst een nieuwe wending. Ze sprong in de brillenwereld, een echte carrière switch, die voor het eerst interesse wekte bij vrienden in een café in Parijs. "We spraken over doelen en ik liet de groep een schets uit mijn notitieboekje zien. Hun enorme enthousiasme gaf me het lef om er voor te gaan; het verlies van mijn favoriete paar vintage zonnebrillen kort daarna gaf me het laatste zetje.

Meer aandacht voor detail en een blijvende obsessie voor kunst en cultuur - met name de tijdloze schoonheid van de Bauhaus-beweging uit het begin van de 20e eeuw - leidt het ontwerpproces van AHLEM. Haar brillen staan gekenmerkt door kwaliteit, vakmanschap en eenvoud.

Geïnspireerd door de architectuur, energie en moeiteloos ongedaan gemaakte éclat van de mensen van Parijs, is AHLEM een voortdurende verkenning van brillen die de ingetogen elegantie van de Parijse stijl prachtig combineert met de relaxte aard van Venice Beach.

Het is de versmelting van de coole Venice Beach-vibes en de moeiteloze Parijse verfijning die de handtekening van Manai-Platt voor AHLEM illustreert.

Het resultaat? Een brillencollectie die rand en uitmuntendheid uitstraalt - om elke dag en elke gelegenheid te dragen.

89 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page