The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

LOFT is er weer helemaal klaar voor!

Vol goesting, energie en een kleine beetje zenuwen... LOFT Gent & LOFT Antwerpen openen terug hun deuren. We verwelkomen u met open armen, op anderhalve meter afstand uiteraard, maar vooral liefst op afspraak.

Bij LOFT houden we namelijk niet alleen van originele & handgemaakte brillen. We houden er ook van om onzeklanten steeds te verrassen, en dit in een rustig, aangenaam kader.

Daarom vragen we u om een afspraak te maken want zo kunnen we een rustige winkel garanderen. Dat is voor u heerlijk want je hoeft niet aan te schuiven, je krijgt 100% van onze aandacht, maar ook voor ons is het op die manier haalbaar om op een goede manier te werken.

Je kan ons bellen op 09 391 42 19 voor een afspraak in één van onze winkels, of maak gebruik van onze agenda op de website. Afspraken kunnen op weekdagen tot 20 uur & op zaterdag van 10 tot 18 uur. Zonder afspraak kan u uiteraard ook gewoon binnenwandelen. We doen er alles aan om iedereen goed & snel te helpen.

Je krijgt van ons een uitmuntend advies tijdens de zoektocht naar de perfecte (zonne)bril en dankzij onze gediplomeerde optometristen ook een vakkundige oogmeting. Bij vermoeden van pathologische problemen gaan we u doorverwijzen naar een oogarts.

Maar er is nog meer goed nieuws! Dankzij onze goede samenwerking met Zeiss mogen we onze zonneglasactie opnieuw aanbieden! Daarom geniet je nu van 50% korting op onze zonneglazen op sterkte. Deze actie is geldig op al onze glazen. Een nieuwe, handgemaakte zonnebril uitkiezen is dus nu hét perfecte moment!

We hopen u héél snel terug te zien!

We geven voorlopig nog even geen handen of knuffels, maar wel heel veel enthousiasme bij het kiezen van uw nieuwe favoriete (zonne)bril!

Vele groeten & take care!

Tom, Lisa & Carolien

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page