Zoeken
  • Tom

Exclusive Summer Invitation

We houden er aan onze klanten te verrassen. Samen met Parel uit Gent nodigen we u uit voor een zomers event in de inspirerende showroom en de tuin van Classo waar u ook hun passie voor interieur kan ontdekken.

Voorliefde voor knap design, vernieuwing en kwaliteit hebben we gemeenschappelijk. Het leek dan ook een meerwaarde om onze klanten uit te nodigen, te verwennen en op een persoonlijke manier te laten kennis maken met onze expertise.

Wij brengen onze vernieuwde collectie. Classo staat voor sterke en sobere interieurs. Parel brengt vernieuwende, handgemaakte juwelen.


We bieden verschillende momenten aan om ons te bezoeken.Om u goed en in alle veiligheid te kunnen ontvangen vragen we om zeker op voorhand te registreren. Per moment zijn de plaatsen gelimiteerd.

Registreren doe je op deze website:

www.summerinvitation.com

Over Classo:

Classo staat voor sterke, sobere interieurs, 40 jaar ervaring en een jong allround team. In onze inspirerende showroom vindt u een uitgelezen selectie designmeubelen, tapijten, verlichting, kunst en unieke objecten. Het classo-team helpt u graag verder, zowel bij de zoektocht naar één welbepaald object als bij uw totaalproject.

Over Parel:

Parel, een juwelenatelier met een waaier aan unieke juwelen met edelstenen, halfedelstenen en parels. Naast onze eigen collectie werken we samen met Belgische en buitenlandse ateliers die de liefde voor het vak delen. Alles wordt met passie gemaakt want geef toe: elk juweel benadrukt de schoonheid van een vrouw!

22 keer bekeken
LOFT Gent

Henegouwenstraat 89

9000 Gent

 

T: 09 391 42 19

M: gent@loftoptiek.com

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00

Op afspraak tot 20 uur

Shop op zondag

Eerste zondag van de maand

BECOME A MEMBER
LOFT Antwerpen

Steenhouwerstvest 8 - 10

2000 Antwerpen

T:03 291 55 21 

M: antwerpen@loftoptiek.com

Dinsdag - Zaterdag: 10:00 - 18:00

Op afspraak tot 20 uur

Shop op zondag

Eerste zondag van de maand​

Andere zondagen op goed geluk

SOCIAL
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

WE LOVE EYEWEAR  I  WE LOVE TO SHARE OUR PASSION  I  VISIT US SO THAT WE CAN SHOW YOU

 

We are open on TUE - SAT from 10 am to 6 pm I Questions: info@loftoptiek.com 

Alice Eyewear BV - Henegouwenstraat 89 - 9000 Gent - BE0644.966.658