The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

Exclusive Summer Invitation

We houden er aan onze klanten te verrassen. Samen met Parel uit Gent nodigen we u uit voor een zomers event in de inspirerende showroom en de tuin van Classo waar u ook hun passie voor interieur kan ontdekken.

Voorliefde voor knap design, vernieuwing en kwaliteit hebben we gemeenschappelijk. Het leek dan ook een meerwaarde om onze klanten uit te nodigen, te verwennen en op een persoonlijke manier te laten kennis maken met onze expertise.

Wij brengen onze vernieuwde collectie. Classo staat voor sterke en sobere interieurs. Parel brengt vernieuwende, handgemaakte juwelen.


We bieden verschillende momenten aan om ons te bezoeken.Om u goed en in alle veiligheid te kunnen ontvangen vragen we om zeker op voorhand te registreren. Per moment zijn de plaatsen gelimiteerd.

Registreren doe je op deze website:

www.summerinvitation.com

Over Classo:

Classo staat voor sterke, sobere interieurs, 40 jaar ervaring en een jong allround team. In onze inspirerende showroom vindt u een uitgelezen selectie designmeubelen, tapijten, verlichting, kunst en unieke objecten. Het classo-team helpt u graag verder, zowel bij de zoektocht naar één welbepaald object als bij uw totaalproject.

Over Parel:

Parel, een juwelenatelier met een waaier aan unieke juwelen met edelstenen, halfedelstenen en parels. Naast onze eigen collectie werken we samen met Belgische en buitenlandse ateliers die de liefde voor het vak delen. Alles wordt met passie gemaakt want geef toe: elk juweel benadrukt de schoonheid van een vrouw!

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page