The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Tom

Exclusive Summer Invitation

We houden er aan onze klanten te verrassen. Samen met Parel uit Gent nodigen we u uit voor een zomers event in de inspirerende showroom en de tuin van Classo waar u ook hun passie voor interieur kan ontdekken.

Voorliefde voor knap design, vernieuwing en kwaliteit hebben we gemeenschappelijk. Het leek dan ook een meerwaarde om onze klanten uit te nodigen, te verwennen en op een persoonlijke manier te laten kennis maken met onze expertise.

Wij brengen onze vernieuwde collectie. Classo staat voor sterke en sobere interieurs. Parel brengt vernieuwende, handgemaakte juwelen.