The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Lisa

Alle Lof(t) voor de leukste en liefste moeders!

Bijgewerkt op: 4 mei 2023


Op 14 mei is het weer zover: Moederdag, die ene speciale dag om de belangrijkste vrouw(en) in je leven in het zonnetje te zetten. Dat kan natuurlijk met een lekker ontbijt of een mooi gedicht maar verdienen alle moeders niet wat extra's? Laat je inspireren door onze originele Moederdag cadeautips en geef een cadeau waar elke moeder gelukkig van wordt.


  • Doe mee aan onze Instragram Giveaway & maak kans op een Loft waardebon t.w.v. 100 euro voor jou én de leukste moeder die je kent. Volg Loft_Handmade_Eyewear op Instagram, tag jezelf en de moeder die je wil verrassen in de comments bij de laatst gedeelde post en deel die post op jouw stories om nog meer kans te maken. Op dinsdag 17 mei maken we de gelukkige winnaars bekend.

  • Om alle moeders extra in het zonnetje te zetten, krijgen zij op vanaf 9 tot 13 mei bij aankoop van een zonnebril een prachtige brilketting van ons cadeau.

  • Als je het toch wat lastig vindt om een mooie en passende bril cadeau te doen, dan helpt een cadeaubon jou aan een gelukkige moeder op 14 mei. Je kan gemakkelijk een cadeaubon aanschaffen via onze webshop of in één van onze winkels.


Onze zonneglasactie zorgt voor een nog zonnigere Moederdag. Je geniet nog steeds van 30% korting op onze unifocale en multifocale zonneglazen. Het ideale moment om ook jezelf te verwennen en een hele zomer te genieten van een veilig, comfortabel en helder zicht. Maak via onderstaande button een afspraak en laat ons je begeleiden door onze unieke collectie van handgemaakte zonnebrillen.


Vele groetjes,


Tom, Lisa, Linda, Menno en Lore

61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page