The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Foto van schrijverTom

Loft viert 175 jaar ZEISS glazen: koop 2 unieke Loft brillen, krijg het 2e paar glazen cadeau

Bijgewerkt op: 21 nov. 2021


Loft viert het 175 jarig bestaan van ZEISS. Onze gerenommeerde leverancier van al onze brilglazen. Samen bieden we al onze klanten een ongezien geschenk.


Bij aankoop van een bril met ZEISS Smartlife glazen, krijgt u nu tijdelijk een tweede paar ZEISS Drivesafe glazen cadeau voor je tweede Loft keuze*. Het is dus hét moment om jezelf goed te verwennen en te voorzien van 2 verschillende brillen.Met dit geschenk willen we je het plezier laten ontdekken van af te kunnen wisselen tussen 2 brillen. Misschien toch eens een montuur uitkiezen dat net wat verder uit de comfort zone ligt? Of toch een montuur met wat meer kleur die je anders niet zou overwegen... Onze nieuwe collectie zal je alvast de nodige keuzemogelijkheden aanbieden.


Daarnaast willen we ook een nieuw product in de kijker zetten: Zeiss Drivesafe glazen.

Een bril voor dagelijks gebruik en veiliger rijgedrag.

Veel mensen voelen zich onzeker, ongemakkelijk en gestrest tijdens het rijden. Dit is vooral onder moeilijke licht- en weersomstandigheden zoals bij neerslag en mist, tijdens de schemering of in het donker. Gemiddeld is 83% van de brildragers* tevens bestuurder. Autorijden kan een echte uitdaging zijn, voor iedereen - ongeacht de afstand - en goed zicht is essentieel voor de veiligheid.

Met DriveSafe Brillenglazen introduceert ZEISS nieuwe brillenglazen voor dagelijks gebruik. Het is specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften qua zicht van mensen die zich in het verkeer veiliger en comfortabeler willen voelen met hun dagelijkse brillenglazen.

*Wanneer heb je recht op het tweede paar Zeiss glazen cadeau:

- Je koopt een eerste unieke Loft bril met Zeiss Smartlife glazen (uni- of multifocaal)

- Je kiest een tweede unieke Loft bril waar je tweede paar glazen cadeau krijgt.

- De actie is strikt persoonsgebonden. De sterktes van het tweede paar glazen moet identiek zijn aan het eerste paar glazen.

- Niet geldig op zonneglazen op sterkte of cumuleerbaar met andere acties.

- Actie loopt tot eind december.357 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page