The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Foto van schrijverTom

Lancering van onze najaarscollectie 2020

Nog even aftellen en dan is hij daar: LOFT's nieuwe najaarscollectie.


De komst van de nieuwe prachtige handgemaakte eyewear-collectie zetten we graag in de kijker met in de campagne één van onze trouwe gezichten: Aster Nzeyimana. Zelf een échte LOFT-fan en met een oog voor detail in elk type design, ja dat mag gezegd worden!

Op zaterdag 3.10 en zondag 4.10 wordt in LOFT Gent en LOFT Antwerpen de nieuwe collectie gepast gevierd met een New Collection Trunkshow-event. Bij deze bent u uitgenodigd, Bingo! We verwennen uw zintuigen niet enkel met menig moois, maar gaan nog net dat tikkeltje verder en verrassen elke klant met een klein geschenk. Want ja, het is bij LOFT dan weekend van de klant, dubbel bingo ;-) .


Kies voor verfijnd titanium uit Japan, creatief acetaat uit Toulouse of ontdek prachtig nieuwe monturen gemaakt in het hart van Berlijn. Wij hopen alvast u te mogen ontvangen, verrassen en te begeleiden in de zoektocht naar een uniek handgemaakte bril.


137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page