The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Lisa

Kortrijk, Are you ready?


Het was een beetje een publiek geheim, nu wordt het eindelijk helemaal officieel: We strijken héél binnenkort neer in Kortrijk en we kunnen niet wachten om jullie allemaal te verwelkomen in een volledig nieuw interieur.Een beleving als nooit tevoren.


Stap binnen in onze nieuwe winkel en dompel jezelf onder in de magie van Loft Handmade Eyewear. We proberen opnieuw een huiskamer te creëren waar je als het ware bij ons thuiskomt.


Onze optometrist Lore zal voor je klaar staan om je te adviseren bij het vinden van de ideale keuze die jouw stijl en smaak weerspiegelt. Dit met de ondersteuning van de vertrouwde collega's in ons team.


We zouden graag al alle details met jullie delen maar houden het graag nog héél even mysterieus.Jullie maken het verschil.


We willen jullie, onze fantastische klanten, bedanken voor jullie voortdurende steun en vertrouwen. Het is dankzij jullie dat we dit nieuwe hoofdstuk kunnen beginnen, en we kijken ernaar uit om samen met jullie geschiedenis te schrijven.Blijf op de hoogte van de exacte datum en locatie van de opening door onze website en sociale mediakanalen te volgen. Het aftellen naar de opening is begonnen, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen in onze gloednieuwe winkel in Kortrijk!Ontdek. Beleef. Zie de wereld met nieuwe ogen.


We kijken er zo naar uit om jullie binnenkort te verwelkomen in Kortrijk!


Veel liefs,


Tom, Lisa, Linda, Menno en Lore

107 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page