The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Foto van schrijverTom

Nele en haar wereld achter de lens ✨

Met een passie voor fashion, graphic design en fotografie, is haar grootste droom zelf een magazine uit te brengen. We stelden Nele 5 vragen over haar carrière, inspiratie en dromen. Ontdek hier haar wereld achter de lens.


Hoe begon je passie/liefde voor fotografie?

Toen mijn vriendinnen en ik ongeveer 12 jaar waren bestonden onze sleepovers eruit locaties te hunten, rugzakken vol kleren te proppen, foto’s te maken en dan de dag erna alles via hele slechte programma’s te bewerken.

Ik ben dat enkele jaren kwijt geraakt, maar door grafisch ontwerp te studeren heb ik die liefde voor fotografie terug ontdekt. Het enige verschil is dat de rugzakken vol kleren nu valiezen zijn geworden.

Ik heb fotografie altijd beschouwd als een bron van inspiratie wat betreft kleuren, materialen en composities. Fotografie is mijn manier om te communiceren.Zijn er andere fotografen waar je naar opkijkt?

Ik bewonder heel veel mensen, in allerlei verschillende vakken. Het verandert altijd. De wereld zit vol met inspirerende mensen en er is een heel leven om ze te ontdekken.

Als ik vandaag drie namen zou moeten geven ga ik voor:

Myrthe Giesbers

Umit Savaci

Ileana Moro

Wat trok je aan om bij Loft te komen werken?

Als kind moest ik - tot mijn moeders ergernis - elke brillen etalage die ik passeerde volledig onderzoeken. Iets in mij wou brillenontwerper worden. Ik heb altijd gezegd dat als ik geen graphic designer of fotograaf kon worden, ik brillen zou gaan designen.


Toen ik hoorde dat Loft op zoek was naar een fotograaf kon ik niet anders dan snel reageren.

Wat staat er nog op je bucket-list?

Ik wil nog heel veel projecten uitwerken met mensen die ik bewonder. Het lijkt me ook wel mooi om af en toe te kunnen reizen voor opdrachten en op die manier de wereld te ontdekken. Er zijn nog heel veel dingen die ik wil leren.


Misschien blijft de grootste droom wel om een fashion magazine uit te brengen (of realistischer gezien: aan mee te werken.),om zo mijn passie voor fashion, graphic design en fotografie samen te kunnen brengen.

Heb je momenteel een expo tip in België of/en Nederland?

Vincent Delbrouck wordt momenteel geëxposeerd in Stieglitz 19.

Hanne Lamon heeft een expo bij Ingrid Deuss.

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page