The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Menno

Ontdek onze nieuwste collega: Tom Leblans

Yes! Een nieuwe aanwinst voor Loft Antwerpen! We blijven groeien (Natuurlijk niet te verwarren met onze eerste Tom want die is er gelukkig nog steeds).Geboren in Achel en uitgeweken naar het centrum van Antwerpen, waar hij met zeer veel plezier al ruim 25 jaar woont en werkt! Tom is onze nieuwe 'LOFTER' met bakken ervaring in verschillende facetten van de optiek.
'Als ik niet met brillen bezig ben, dan toer ik samen met mijn geliefde graag rond in mijn oude Saab naar leuke bestemmingen."

– Tom

"Ik ben bij Loft terecht gekomen omdat ik een grote bewonderaar ben van brillen 'handmade in Japan'. Ze hebben een ziel omdat ze met zo veel verfijning en details worden gemaakt, het vakmanschap straalt ervan af! Graag wil ik dan ook mijn enthousiasme delen met de klanten van Loft Antwerpen."Benieuwd hoe Tom je kan verrassen? Kom dan langs of maak een afspraak online voor onze winkel te Antwerpen.


Welkom Tom!!


Het Loft Team.


278 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page