The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
 
  • Tom

Mark your Calendar: Our Young Designer Days are back!

Bijgewerkt op: 5 nov. 2021

Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Proef tussen 22/10 - 20/11 van originele, duurzame & exclusieve designs op de brillenmarkt. Laat je begeleiden in je zoektocht naar een uniek montuur aan uitzonderlijke voorwaarden: tijdens deze periode krijg je de glazen gratis.Al onze brillen zijn handgemaakt en geselecteerd om hun duurzaamheid, vakmanschap en uniek karakter. Je geniet trouwens van dezelfde begeleiding in de zoektocht naar jouw favoriete bril als onze vaste klanten.


Wat zit er alllemaal inbegrepen bij de aankoop van een bril?

  1. De gratis glazen zijn verdund, ontspiegeld en kraswerend.

  2. Wens je een upgrade naar een hogere verdunning of extra kraswerende coatings? Dan betaal je enkel het supplement.

  3. Het team van optometristen voert ook gratis een uitgebreide oogmeting uit. Zo ben je zeker dat je correctie up-to-date is.

  4. Daarbovenop geniet je net als anders van 2 jaar garantie op al onze producten.


De Young Designer Days zijn voor ons het ultieme moment om onze voorliefde voor design en kennis van wereldwijd vakmanschap met jou te delen.


Het is nog steeds aangeraden een afspraak vast te leggen, maar je bent zeker en vast ook welkom zonder afspraak. In beide gevallen zijn tot 4 vrienden welkom om je te vergezellen. Voor een afspraak bel je of maak je gebruik van onze agenda op de website.


Afspraken kunnen op weekdagen tot 20 uur & op zaterdag van 10 tot 18 uur.

Kom je nieuwe, unieke, handgemaakte Loft-bril uitkiezen!


Tot binnenkort, Team Loft101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven