top of page
  • Caro

Unique stories, from Loft to... all Moms

Bijgewerkt op: 27 apr. 2022

Moederdag komt eraan en ook dit jaar willen we samen met jullie alle mama's vieren. We doen zelfs nog meer en zorgen voor een extra mooi geschenk!


Misschien wist je het nog niet, maar een zonnebril is ook voor jouw mama dé gouden cadeautip. Is een bril kiezen voor haar net iets te spannend, dan helpen onze cadeaubonnen jou ook perfect aan een gelukkige mama op 8 mei.



Bij aankoop van een bon van 100 euro, betaal je 90 euro.

Bij een bon van 150 euro betaal je 125 euro en bij een bon van 200 euro betaal je 160 euro. Zoeken we samen naar een unieke zonnebril voor je mama, dan passen we uiteraard dezelfde voorwaarden toe.


Onze cadeaubonnen kan je ook via de website bestellen. Je kan uiteraard ook een mailtje sturen of ons opbellen en ons team staat klaar om je snel en efficiënt bij te staan.






Onze zonneglasactie zorgt voor een nog grotere glimlach op je gezicht. Je geniet nog steeds van 30% korting op onze unifocale glazen op sterkte en 50% korting op de multifocale zonneglazen.


Het ideale moment om jezelf te verwennen en een hele zomer te genieten van een veilig, comfortabel en helder zicht.


 

Ontdek onze nieuwe collecties, nieuwe collega's en onze verfrissende drankjes in de bar tijdens onze vertrouwde openingsuren. Zondag 1 mei zijn we gesloten en slaan we dus een editie van onze 'Shop-op-Zondag' over. We werken nog steeds op afspraak op weekdagen tot 20 uur. Hiervoor kan je steeds onze winkels telefonisch contacteren.





Vele groeten,

Tom, Lisa, Linda, Railey, Carolien, Axel en Tijl





78 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page