The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Caro

Wanneer dromen uitkomen. Kom in primeur onze allereerste eigen collectie ontdekken.

Een zoektocht van 2 jaar naar de mooiste kleuren, duurzame materialen en ambachtelijke afwerkingen leidde tot onze eigen collectie 'Loft Handmade Eyewear'. We zijn dan ook heel trots om jullie uit te nodigen om onze allereerste eigen lijn te bekijken en uit te proberen.


Het was een droom maar ook een logische stap om aan een eigen collectie te werken.

We zijn steeds op zoek naar vernieuwende vormen en misten soms ook warme kleuren in bestaande collecties. Met onze eigen lijn kunnen we nu ons volledig aanbod nog breder maken en onze eigen stijl doordrukken in karaktervolle monturen.


Kwaliteit was meer dan ooit belangrijk en kozen daarom kunststof kleurplaten van één van ‘s werelds topfabrikanten uit Italië ‘Mazzucchelli’. Het begon 2 jaar geleden met allerlei kleine staalplaatjes. Onze favorieten lieten we wat uitvergroten en we speelden met verschillende afwerkingen.


Ook de vormen werden heel secuur geselecteerd. Om tot het beste resultaat te komen, werden eerst enkel voorstukken geproduceerd om zowel het effect van de kleuren als ook de vormen uit de proberen op verschillende typen huid en gelaatsvormen.
"Het is een leuke mix van warme kleuren en karaktervolle vormen. Onopvallend opvallend. " - Tom Buysse


De collectie bestaat uit 15 vormen telkens in 3 tinten : grape green, pomegranate red, cognac brown. Elke kleur kan zowel brushed als polished verkregen worden. Een leuk detail : Elke kleur heeft een code die verwijst naar de geboortedatum van iemand van het team.

Wie een eigen Loft bril wilt hebben moet wel snel zijn. Van elk model bestaan er maximum 3 stuks. Meer gelimiteerde reeksen zal je niet meteen vinden in de brillenwereld! Ga vanaf zaterdag 1 oktober langs in één van je favoriete Loft-winkels.


De campagne van deze collectie ‘Handcooked’ werd geïnspireerd naar het werk van Irving Penn. Een verwijzing naar de huiselijke sfeer en interieur dat je kan terugvinden bij Loft.Net zo verkocht als wij? Maak een afspraak online of bel naar één van onze winkels, dan hebben we rustig de tijd om je door de hele collectie te leiden.

Cheers!

Het Loft team
112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page