The Enhanced Match code is highlighted in blue. In the first em parameter, pass back the user's raw email address—in the second, pass back the SHA256 hash of the user's email. Got it
top of page
  • Lisa

Week van het zien


De "Week van het Zien" staat voor de deur. We zijn enthousiast om deel uit te maken van dit belangrijke initiatief. Van 7 tot 14 oktober nodigen we je graag uit om jouw ogen vrijblijvend te laten nakijken in één van onze winkels.


Waarom is een regelmatige screening belangrijk?


Het is van cruciaal belang om goed voor jouw ogen te zorgen en regelmatige oogcontroles spelen daarbij een belangrijke rol. Zo kunnen we een verminderd zicht vroegtijdig detecteren en verdere klachten voorkomen. Samen streven we naar een helder en comfortabel zicht.Wat bieden wij jou tijdens de Week van het Zien


Gratis Oogmeting: Kom langs in één van onze winkels in Gent, Antwerpen, Amsterdam of Kortrijk en laat je ogen vrijblijvend nakijken.


Geavanceerde Technologie: Wij beschikken over de nieuwste technologieën om oogmetingen uit te voeren. Op die manier kan je rekenen op uiterste precisie en nauwkeurigheid.


Advies op Maat: We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van persoonlijk advies.
Om ervoor te zorgen dat we voldoende tijd voor je kunnen maken, raden we je aan om een afspraak te maken. Dit kan gemakkelijk via de knop of je mag ons steeds ook telefonisch contacteren.
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page