top of page
  • Foto van schrijverTom

What's in store?

Bijgewerkt op: 4 mrt. 2022

Ontdek onze 3 nieuwste collecties.


1. JACQUES DURAND


Zeg hallo tegen onze nieuwste aanwinst: Jacques Durand.

Als brillenmaker staat hij bekend om zijn pure en onderscheidende vormen geïnspireerd door hedendaagse kunst & architectuur. We houden vooral van het comfort en het lichtgewicht gevoel van deze tijdloze en gedurfde monturen van acetaat.

100% handgemaakt en geproduceerd in Italië met respect voor het milieu.


Nieuwsgierig naar meer? Ontdek een zorgvuldig uitgekozen collectie Jacques Durand-brillen in Loft Gent (of op aanvraag in onze winkels in Antwerpen & Amsterdam).



2. MASUNAGA & KENZO TAKADA


Sinds 2014 werken Masunaga en Kenzo Takada samen aan het creëren van prachtig gedetailleerde tijdloze monturen met een knipoog naar vintage en fashion. Ter ere van Kenzo Takada's werk & visie lanceert Masunaga een nieuwe collectie en een nieuwe merknaam: MASUNAGA | K三.

Zoals het luxueuze huis- en lifestylemerk K三 dat in 2020 werd gelanceerd.


Ontspan zelf thuis in stijl met MASUNAGA | K三



3. ANNE ET VALENTIN SUN


Dit seizoen schijn je stralender dan de zon, rock je nieuwe tinten en slenter je door Miami Beach met de nieuwe zonnebrillencollectie van Anne et Valentin. Enkele trefwoorden om alvast in de stemming te komen: art deco - jewel frames - colour blocking - 80's electro - oversized - glossy - glamorous arty.


Elke dag pakken we nieuwe goodies uit. Houd dus een (zonnig) oog op onze social media om te zien wat er nieuw is. Of maak een afspraak en ontdek het als eerste.

Profiteer nog tot 28 februari van 6% korting op monturen en zonnebrillen.


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page